MarckVision Media is:

Marck Schoenmaker

Film is een passie waar ik mee ben geboren. Als sinds peuter af aan was ik zeer onder de indruk van hetgeen waar mijn vader als professioneel fotograaf mee bezig was. Als mij gevraagd werd wat ik later wilde worden als ik groot werd, was mijn steevaste antwoord: “cameraman of regisseur!”.

In mijn middelbare schooltijd ben ik van school gewisseld om vervroegd te kunnen studeren in een grafische leerweg. Gezien mijn brede interesse in de media, ben ik een vervolg opleiding gaan volgen als Media Vormgever met een focus op film. In deze 6 jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen in mijn passie en richte ik in 2015 MarckVision op.

Het mooie van de beeld en geluid wereld is dat je als enige blaadje aan de boom er niet bent. Het kan, maar je wilt je juist 100% kunnen focussen op hetgeen waar écht jouw passie ligt. Door de hechte samenwerking met je crew vorm je met elkaar die ene volgroeide boom en creëer je samen het mooiste eindresultaat! Door een breed netwerk aan freelancers met verschillende ervaringen in deze branche, streven we er naar om een film te maken waar wij, maar als aller belangrijkste jij tevreden over bent!

Netwerk:

creatief regisseur

Sven Jansen

Het eindresultaat is waar Sven zich mee bezig houd. Hoe combineer je het verhaal, de vorm en het doel in één. De regie is het belangrijkste van elk filmproject. Mensen overtuigen, emotioneren of laten lachen is waar zijn passie ligt. Het bedenken van een creatief concept met een sterke strategie is volgens Sven een prachtige puzzel en het mooiste wat er is.

Editor / kleurcorrectie

Fabio van Elswijk

Naast het vertellen van verhalen, leeft Fabio voor creatieve projecten. Aangezien video’s een steeds beter medium worden om boodschappen over te brengen, leek de stap maken naar de wereld van beeld en geluid zijn enige juiste keuze. Uiteindelijk is de ruggengraat van elke goede video, een goed verhaal. Als freelance filmmaker is Fabio in staat een video te produceren van A-Z, om te helpen jouw verhaal te vertellen.

Fotografe

Amber van Creij

Vanuit Amber haar passie voor grafisch vormgeving is ze in de wereld van fotografie gerold. Met haar sociale skills weet ze de vrolijkste familiefoto’s te creëren, maar werkt ze ook voor zakelijke doeleinde. Met Amber haar skills voor fotografie en de mijne voor video, bundelen we onze krachten voornamelijk voor bedrijfsreportages! Doordat Amber van vele markten thuis is, is ze ook inzetbaar voor andere fotografiedoeleinde tijdens jouw videoprojecten.