Eerste prijs bij Adobe competitie

On oktober 23, 2015

Eerste prijs bij Adobe competitie

Eerder dit jaar heb ik samen met enkele (oud)klasgenoten mijn eerste kortfilm METATRON_ opgenomen. Tijdens de productie hiervan kreeg onze klas een mail met daarin het bericht dat de softwarewebshop Slim! een competitie in samenwerking met Adobe had opgezet. Hier konden media studenten over heel Nederland een product opsturen dat geproduceerd was met één of meerdere Adobe programma’s.

De competitie duurde in zijn totaliteit vier weken, waar elke week drie inzendingen een prijs wonnen en over de vier weken één iemand de hoofdprijs: een jaarabonnement van Adobe Creative Cloud 2014 en een visueel portret geproduceerd door Adobe zelf.

Als student zijnde is het altijd leuk om iets te winnen en bovendien is het een optie om te testen hoe goed anderen jouw werk nu eigenlijk vinden. Gaandeweg was de productie van METATRON_ achter de rug en heb ik deze ingezonden als deelname van de competitie. Tot mijn verbazing bleek dat ik van de week twee de eerste prijs, een jas met het Adobe logo erop, won. De wereld stond al helemaal even stil toen ik na de vier weken een telefoontje kreeg dat ik de absolute nummer één bleek te zijn en daarmee de hoofdprijs won.

Uiteraard liet ik mijn school, ROC Nijmegen, weten wat er gebeurd was om met name ook mijn praktijkdocenten te laten weten dat ze goed werk hadden verricht de afgelopen vier jaar. Het ROC was echter zo trots op dit bericht dat zij verschillende media hebben benaderd om dit te verspreiden. Zo is er een bericht op de website van de Gelderlander geplaatst, alsook in de krant zelf. Hieronder een scan van het artikel in de krant.

20150324-Gelderlander

  • By marckvision  0 Comments   

    0 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *