marckvision is:

Marck Schoenmaker

Film is een passie waar ik mee ben geboren. Als sinds peuter af aan was ik zeer onder de indruk van hetgeen waar mijn vader als professioneel fotograaf mee bezig was. Als mij gevraagd werd wat ik later wilde worden als ik groot werd, was mijn steevaste antwoord: “cameraman of regisseur!”.

In mijn middelbare schooltijd ben ik van school gewisseld om vervroegd te kunnen studeren in een grafische leerweg. Gezien mijn brede interesse in de media, ben ik een vervolg opleiding gaan volgen als Media Vormgever met een focus op film. In deze 6 jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen in mijn passie en richte ik in 2015 MarckVision op.

Met een team van passievolle freelancers (zie hieronder) is geen enkel project te groot en werk ik nauw samen om u te helpen aan fantastisch filmmateriaal!

cameraman | regisseur

Jeroen Baars

Jeroen heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als gedreven documentairemaker. Van oorsprong is Jeroen begonnen als fotograaf. Documentaire fotografie was zijn lust en zijn leven, maar tijdens zijn opleiding Media Vormgever wilde hij meer dan dat. Een verhaal vertellen op één beeld was niet voldoende en is hij zich gaan richten op de filmindustrie.

Cameraman | vormgever

Joris Renkens

Vormgeving is wat Joris ademt. Met zijn eigen stijl geeft hij film- en/of gameposters graag een eigen make-over op kunstzinnige wijze. Joris wilde meer dan vormgeving en koos tijdens zijn opleiding Media Vormgever om een kijkje te nemen in de keuken van de filmindustrie. Hier is zijn interesse in film en documentatie gaan groeien en is Joris inmiddels full time bezig met video.

creatief regisseur

Sven Jansen

Het eindresultaat is waar Sven zich mee bezig houd. Hoe combineer je het verhaal, de vorm en het doel in één. De regie is het belangrijkste van elk filmproject. Mensen overtuigen, emotioneren of laten lachen is waar zijn passie ligt. Het bedenken van een creatief concept met een sterke strategie is volgens Sven een prachtige puzzel en het mooiste wat er is.