Promotie

Op deze pagina vindt u alle promotiefilms.
Onder deze films vallen: promo, reclame, trailer, muziekvideo

film & docu | evenementen | bedrijfsfilm | promotie | fotografie

Promotie | videoclip

Destructive Penguins - Walkin’

De kersverse band uit Nederland die bestaat uit vijf jonge enthousiaste kerels is aardig op weg om de top te bereiken. Met een vol tourschema staan de jongens vrijwel door heel Nederland en om hun eerste EP te vieren komen ze met een videoclip van hun eerste single; Walkin’!

Regie: Sven Jansen
Director of Photography: Sonny Huynh
2e camera: Marck Schoenmaker
Montage: Fabio van Elswijk
Muziek: Destructive Penguins – Walkin’
Cast: Gijs Berger – Vocals, David van den Beld – Gitaar/Vocals, Boudewijn Pleij – Toetsen/Vocals, Jelle Bouwman – Bas, Arjen Grimmius – Drums

album teaser

Eva Almagor: Try-out Live

De Nijmeegse Eva Almagor is al een paar jaar bezig met het schrijven van haar eigen nummers. Het jaar 2016 is een belangrijk jaar voor de band, want in de eerste week van dit jaar duiken de muziekanten de studio in voor hen debuut album. Om de fans enkele nieuwe nummers te laten horen voor ze studio in duiken, touren ze nog even door de stad waar het allemaal begon.

reclame

SLAGERIJ HAMANS

Slagerij Hamans in Venlo levert het meest verse scharel vlees van de beste keurmerken. Al decennia lang de ambachtelijke slager voor vele Venlonaren.

LEADER

KOFFIEMOMENTJE

Ieder jaar gaan de mannen van PSX-Sense.nl naarLos Angeles om daar de grootste game-beurs ter wereld bij te wonen. Naast de items die de mannen maken op de beurs zelf, hebben ze natuurlijk ook de nodige cafeïne nodig om de dag te beginnen. Met een lekkere bak koffie nemen Tarek en Danny even de dag met je door.

reclame

NOTARISKANTOOR TEEUWEN

Dit notariskantoor is anders dan alle andere kantoren. Notariskantoor Teeuwen is een laagdrempelig notariskantoor. Daarnaast schrijven ze columns in de plaatselijke kranten. Dit wilde ze graag laten zien in een reclame spot.

LEADER & VISUALS

GAMESCOM VISUALS

Om met de tijd mee te gaan, gaat PSX-Sense nu ook video’s produceren vanaf grotere evenementen. Om deze video’s te onderscheiden van de reguliere webvideo’s die de website wilt gaan maken, is mij gevraagd een speciale leader en de nodige visuals te ontwerpen voor de Gamescom.

Samengewerkt met:

PSX-Sense_licht     OmroepVenlo_licht     nimaRTV_licht     EvaAlmagor_licht