Projecten

Op deze pagina vindt u al mijn voltooide projecten.
In verband met privacy redenen is niet alles openbaar. Neem voor het volledige portfolio contact op.

film & docu | evenementen | bedrijfsfilm | promotie | fotografie

FILM & DOCU | documentaire

Beware, hot coffee!

Een korte documentaire over de beste koffie van Nederland die in 2016 is behaald door de Blonde Pater uit Nijmegen.

Regie/DP/Montage: Jeroen Baars
2e/3e camera: Marck Schoenmaker, Joris Renkens
Visuals: Robert van Haaren
Muziek: Tommy Bradly, Oli Grant

Promotie | videoclip

Destructive Penguins - Walkin’

De kersverse band uit Nederland die bestaat uit vijf jonge enthousiaste kerels is aardig op weg om de top te bereiken. Met een vol tourschema staan de jongens vrijwel door heel Nederland en om hun eerste EP te vieren komen ze met een videoclip van hun eerste single; Walkin’!

Regie: Sven Jansen
Director of Photography: Sonny Huynh
2e camera: Marck Schoenmaker
Montage: Fabio van Elswijk
Muziek: Destructive Penguins – Walkin’
Cast: Gijs Berger – Vocals, David van den Beld – Gitaar/Vocals, Boudewijn Pleij – Toetsen/Vocals, Jelle Bouwman – Bas, Arjen Grimmius – Drums

FILM & DOCU | kortfilm

WAR!

War! is een kortfilm die we gemaakt hebben als “Broodkast Cinema” tijdens het filmfestival van Nijmegen in 2016.

FILM & DOCU | documentaire

Beware, hot coffee! (trailer)

Een korte documentaire over de beste koffie van Nederland die is gewonnen door de Blonde Pater te Nijmegen. We krijgen het verhaal te horen van Nicky Maas hoe de beste koffie is ontstaan.

Regie/DP/Montage: Jeroen Baars
2e/3e camera: Marck Schoenmaker, Joris Renkens
Visuals: Robert van Haaren
Muziek: Tommy Bradly, Oli Grant

webvideo | sketches

DYLAN HAEGENS

Dylan Haegens is één van de meest bekende Youtube sterren van Nederland. Met zijn top serie de ‘top 10’ maakt Dylan samen met zijn team wekelijks de leukste sketches voor een doelgroep van 12 tot 17 jaar. Naast de populaire top 10 produceert het team ook de internet soap ‘cliffhanger’ waarin de kijker bepaald wat er moet gebeuren.

In verband met het groeiende aantal content kunt u hier de leukste video’s bekijken!

marckvision 2015

SHOWREEL

In 2015 heb ik: mijn eerste kortfilm geproduceerd, de eerste prijs gewonnen bij Adobe: creative contest, gewerkt aan een speelfilm, Verschillende mooie aftermovies mogen maken en nog veel meer! In deze showreel de mooiste momenten van 2015!

promotie | album teaser

Eva Almagor: Try-out Live

De Nijmeegse Eva Almagor is al een paar jaar bezig met het schrijven van haar eigen nummers. Het jaar 2016 is een belangrijk jaar voor de band, want in de eerste week van dit jaar duiken de muziekanten de studio in voor hen debuut album. Om de fans enkele nieuwe nummers te laten horen voor ze studio in duiken, touren ze nog even door de stad waar het allemaal begon.

Evenement | webvideo

NEED FOR SPEED

Om de release van de nieuwe Need for Speed te vieren organiseerde EA een launchparty. Lennard was hierbij aanwezig en streed hier in een Need for Speed competitie voor een heuse PS4 met de game. Dat alles op een unieke locatie, namelijk de enige Rauh-Welt garage in Europa.

Evenement | aftermovie

WK Living Statues

Ieder jaar wordt het WK Living Statues gehouden in ons eigen Gelderlandse Arnhem. Hier komen mensen uit – zoals de naam al zegt – de gehele wereld om, tja, stil te staan. Het resultaat is in de meeste gevallen werkelijk verbluffend, bij jong en oud!

Evenement | reportage

Gamescom (2015)

Voor het derde jaar op rij is mij gevraagd om mee te reizen met de mannen van PSX-Sense.nl naar het prachtige Keulen. Ik wilde meer informatie meegeven aan de kijker en heb hiervoor besloten om alles iets meer te scripten, met resultaat.

Bedrijfsfilm | INFORMATIEFILM

DIT IS NEDEINSCOPLEIN

Nedinscoplein is een wekelijkse live talkshow bij Omroep Venlo. Ieder week nodigt de redactie van Omroep Venlo gasten uit, die bevraagd worden door het presentatie duo over de actualiteit. Maar voordat het vrijdag half zes is, de start van de uitzending, moet er nog heel wat gebeuren..

Promotie | reclame

Slagerij hamans

Slagerij Hamans in Venlo levert het meest verse scharel vlees van de beste keurmerken. Al decennia lang de ambachtelijke slager voor vele Venlonaren.

Promotie | leader

KOFFIEMOMENTJE

Ieder jaar gaan de mannen van PSX-Sense.nl naarLos Angeles om daar de grootste game-beurs ter wereld bij te wonen. Naast de items die de mannen maken op de beurs zelf, hebben ze natuurlijk ook de nodige cafeïne nodig om de dag te beginnen. Met een lekkere bak koffie nemen Tarek en Danny even de dag met je door.

Evenementen | making-off

WEIR Venloop

De Venloop is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement, dat sinds 2006 wordt georganiseerd door Stichting Venlo-loopstad.com. Omroep Venlo draaide dit jaar voor het eerste zeven live-uitzendingen achter elkaar en mij is gevraagd deze dagen in beeld te brengen.

Film & docu | kortfilm

Metatron_

Aiden krijgt een wel heel bijzondere opdracht van zijn geheimzinnige opdrachtgever. Met zijn kennis en technologie weet Aiden elk apparaat wat verbonden is met het netwerk binnen te dringen. Een gevaarlijke methode om bijvoorbeeld bankgegevens van iemand te weten te komen. Vaak onopgemerkt, maar soms loopt het net iets anders dan verwacht..

Afstudeerproject cijfer: 8.3

Prijzen:
– Eerste prijs: Adobe: Make It competitie
– Genomineerd: Parel van de opleiding, ROC Nijmegen

Publicatie: De Gelderlander

Evenementen | webvideo

Firstlook (2014)

Naast de E3 en de Gamescom covert PSX-Sense.nl ook Firstlook Event wat gehouden wordt in de jaarbeurs te Utrecht. Firstlook Event is in tegenstelling tot de E3 en de Gamescom een consumenten beurs die jaarlijks aanzienlijk groeit.

Film & docu | kortfilm

Een stomme film

Tijdens de intro week voor de nieuwe studenten aan het ROC Nijmegen kregen de eerste jaarstudenten de opdracht om een film te maken van maximaal één minuut. Onze film moest beginnen met een vogel en eindigen met een blad. Het script werd bedacht door de eerste jaarstudenten en de het camera/montagewerk in samenwerking met de derde en vierde jaarstudenten.

evenementen | reportage

Gamescom (2014)

Voor de tweede keer ben ik gevraagd de Gamescom te coveren voor de game nieuws website PSX-Sense.nl. Dit jaar is er gekozen om meer informatie in de video te verwerken, maar wel met een run-and-gun video stijl.

promotie | reclame

Notariskantoor Teeuwen

Dit notariskantoor is anders dan alle andere kantoren. Notariskantoor Teeuwen is een laagdrempelig notariskantoor. Daarnaast schrijven ze columns in de plaatselijke kranten. Dit wilde ze graag laten zien in een reclame spot.

MarckVision 2013

Showreel

Het jaar 2013 was een prachtig jaar en het beste is te zien in deze showreel.

evenementen | aftermovie

GENNEP ON WHEELS

Gennep On Wheels is voor de Gennepenaren een vast begrip. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar heel het stadje Gennep wordt overgenomen door allerlei auto’s. Je kunt het zo gek niet verzinnen en het staat er.

Animatie | infographic

PIXAR: ONS VERHAAL

Vraag: waar denk je aan bij de films: Toys Story, Finding Nemo en Up? Wat zeg je? Pixar? Goedzo, dat was het antwoord wat ik zocht. Voor een opdracht op school moesten we een infographic maken van iets wat ons persoonlijk aansprak. Als filmfreak koos ik voor het verhaal van Pixar.

evenementen | aftermovie

Gamescom (2013)

Al sinds het jaar 2011 reis ik met de mannen van PSX-Sense.nl mee naar hartje Keulen om de grootste gamebeurs van Europa vast te leggen op foto. Echter wilde we het een keer heel anders aanpakken en koos de redactie voor een aftermovie van de beurs zodat de kijkers een betere indruk kregen. Zo gezegd zo gedaan.

promotie | leader & visuals

Gamescom visuals

Om met de tijd mee te gaan, gaat PSX-Sense nu ook video’s produceren vanaf grotere evenementen. Om deze video’s te onderscheiden van de reguliere webvideo’s die de website wilt gaan maken, is mij gevraagd een speciale leader en de nodige visuals te ontwerpen voor de Gamescom.

ANIMATIE | LYRIC VIDEO

panic station

Voor een opdracht op school moesten we een lyric video maken. We werden hier compleet vrij gelaten in welke stijl we dit wilde doen en ik koos ervoor om een strakke video te maken voor mijn favoriete band, Muse.

evenementen | CONCERTREGISTRATIE

EVA ALMAGOR

Eva Almagor is een upcoming soul/jazz band uit Nijmegen. De band wilde graag een concertregistratie en wanneer kan je dat nou beter doen dan dat je in het voorprogramma staat van De Dijk in De Vereeniging te Nijmegen.

film & docu | kortfilm

VLADIMIR OESTANJOWA

Do you love magic? Well, here is some. In het hoge Noorden van Rusland lag een verlaten hospitaal. De directrice wilde graag een aantal van haar patiënten vrij laten, maar niet eerder voordat zij een test afnam, in zake hun gekte.