Evenement

Op deze pagina vindt u alle films voor uw evenement.
Onder deze films vallen: aftermovie, concertregistratie, reportage, webvideo

film & docu | aftermovie | bedrijfsfilm | promotie | fotografie

Webvideo

Need for Speed

Om de release van de nieuwe Need for Speed te vieren organiseerde EA een launchparty. Lennard was hierbij aanwezig en streed hier in een Need for Speed competitie voor een heuse PS4 met de game. Dat alles op een unieke locatie, namelijk de enige Rauh-Welt garage in Europa.

Aftermovie

WK Living Statues

2015 – Ieder jaar wordt het WK Living Statues gehouden in ons eigen Gelderlandse Arnhem. Hier komen mensen uit – zoals de naam al zegt – de gehele wereld om, tja, stil te staan. Het resultaat is in de meeste gevallen werkelijk verbluffend, bij jong en oud!

Reportage

Gamescom

2015 – Voor het derde jaar op rij is mij gevraagd om mee te reizen met de mannen van PSX-Sense.nl naar het prachtige Keulen. Ik wilde meer informatie meegeven aan de kijker en heb hiervoor besloten om alles iets meer te scripten, met resultaat.

making-off

WEIR Venloop

2015 – De Venloop is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement, dat sinds 2006 wordt georganiseerd door Stichting Venlo-loopstad.com. Omroep Venlo draaide dit jaar voor het eerste zeven live-uitzendingen achter elkaar en mij is gevraagd deze dagen in beeld te brengen.

WEBVIDEO

Firstlook

2014 – Naast de E3 en de Gamescom covert PSX-Sense.nl ook Firstlook Event wat gehouden wordt in de jaarbeurs te Utrecht. Firstlook Event is in tegenstelling tot de E3 en de Gamescom een consumenten beurs die jaarlijks aanzienlijk groeit.

Reportage

Gamescom

2014 – Voor de tweede keer ben ik gevraagd de Gamescom te coveren voor de game nieuws website PSX-Sense.nl. Dit jaar is er gekozen om meer informatie in de video te verwerken, maar wel met een run-and-gun video stijl.

Aftermovie

Gennep On Wheels

2014 – Gennep On Wheels is voor de Gennepenaren een vast begrip. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar heel het stadje Gennep wordt overgenomen door allerlei auto’s. Je kunt het zo gek niet verzinnen en het staat er.

Aftermovie

Gamescom

2013 – Al sinds het jaar 2011 reis ik met de mannen van PSX-Sense.nl mee naar hartje Keulen om de grootste gamebeurs van Europa vast te leggen op foto. Echter wilde we het een keer heel anders aanpakken en koos de redactie voor een aftermovie van de beurs zodat de kijkers een betere indruk kregen. Zo gezegd zo gedaan.

Concertregistratie

Eva Almagor

2011 – Eva Almagor is een upcoming soul/jazz band uit Nijmegen. De band wilde graag een concertregistratie en wanneer kan je dat nou beter doen dan dat je in het voorprogramma staat van De Dijk in De Vereeniging te Nijmegen.

Samengewerkt met:

PSX-Sense_licht     nimaRTV_licht     OmroepVenlo_licht     EvaAlmagor_licht